Torsdag - 4e dagen med vabb!

Jaha idag är det Torsdag… Det är 4e dagen med vabb 🙄. Ska vabba imorgon med så får vi se hur det är efter helgen. Ögoninflammationen är borta men det är den satans förkylningen som fortfarande är där. Hon mår ju bra för övrigt. Bara näsan som är täppt/rinner och så har hon hosta. Men ingen feber alls och är pigg för övrigt. 
 
 

12 år av ren kärlek ❤️

Tänk att idag har vår kärlek blommat i 12 år ❤️.  Vår kärlek har skapat det mest kärleksfulla i världen. Vår älskade Alicia ❤️🥰! Utan dig hade hon inte varit den hon är!  Det vackraste som finns! 😍❤️
Vår kärlek, din och min kärlek den är starkare än allt annat på jorden & jag älskar dig 34746748 gånger runt månen & tillbaka igen 🥰❤️.  
Nu och för alltid vi 3 👨‍👩‍👧
 
Stort grattis till dig och mig älskling, på vår 12 års dag 😍❤🥰
 
(null)
 
(null)
 
 
22.45 -
Jag och Fredrik fick fira vår 12-årsdag utan barn efter att Fredrik slutade jobb. Vi lämnade bort henne till underbara faster Therese så vi kunde få lov att gå ut och äta tillsammans bara vi två..
Det blev det Grandbuffé på Rosegarden i Lund 😍. Vi åt och drack gott och njöt av ensamtiden tillsammans och pratade om hur galet snabbt tiden har gått. Att det redan har gått 12 år sen vi träffades 😲❤️. Och att vi älskar varandra mer och mer 🥰❤️.
Tusen tack för hjälpen ikväll Therese 🙏🏻❤️
 
 

Höstpromenad med en sjuk Alicia

Fast Alicia är sjuk så tycker jag att det är bra med lite frisk luft i lungorna, så vi tog en promenad i det sköna vädret. 19 grader med lite blåst så härligt! Alicia somnade i vagnen så jag passade då på att hämta ut en paket och sen gick jag in en snabbis till affären för att handla lite tillbehör till middagen som idag blir hemmagjord pizza 😊 🍕 .
 
(null)

(null)

(null)