Två födelsedagar på samma dag ♡

Godkväll! Idag har det inte varit en vanlig dag. För idag har det varit två speciella personers födelsedag. Min älskade lillebror fyller 23 år. Detta har vi firat med god mat och dryck, mys framför tvn. Tim, min älskade lillebror. Jag älskar dig! ♡





Men det är även mitt älskade lilla charmtroll Nova Sahlin's 1-årsdag idag. Tänk att det redan har gått ett helt år sen denna vackra lilla flicka föddes. Dagen efter så fick jag hålla henne i mina armar för första gången. Detta är en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv. Denna dagen ska firas på Söndag då det är släkt/familjekalas.
Noviis, moster älskar dig såå mkt!



♡ 2 år och 6 månader ♡

Idag är det 2 år ocv 6 månader sen älskade moffi lämnade oss här på jorden. Men i tankarna och i hjärtat finns han alltid med.

Moffi, du kommer alltid vara både älskad och saknad till tusen. Önskar så att du skulle få träffa mina barn när dom väl kommer till världen. Jag kommer berätta för dom att du är/var världens bästa morfar och hade varit den bästa gammelmorfarn i världen.

Vi ses när vi ses ♡☆






Födelsedag & påsk

Hej hopp! ja jag vet, det var längesen jag skrev sist. Har inte riktigt psllat att skriva nått. Men idag kände jag för att skriva lite. Det blir om lite olika dagar i detta inlägget.

Först och främst då måste jag säga att helgen då jag och Madde var i sthlm var ju så kanon. Hur mysigt dom helst.

Min lillebror hat flyttat hem till min lgh och han trivs bra där tillsammans med lilla Sikkan :). Jag har typ "bosatt" mig hos Fredrik då vi hsr börjar träffas igen på riktigt. Vilket känns väldigt bra <3.
Vi klarade oss inte att vara ifrån varandra då länge tydligen :).

Den 16/4 fyllde jag 26 år. Det firade hemma hos Fredrik ( där jag nu typ är alltid nuförtiden). Caisa & Sebbe kom på besök och vi grillade, spelade yatzy, boule och kortspel. Blev en väldigt bra födelsedag.

I Fredags hade vi ännu ett födelsedagsfirande för mig hemma hos Fredrik. En massa folk kom och festade med oss hela natten :). Sjukt trevligt!

Så mina födeldedagspresenter från
▪ Fredrik; En ny parfym :)
▪Madde&Martin ; 4 fina muggar och en fin handduk med namnet Maria på :).
▪Av Tina & Therese; En bukett med gula rosor och ett påskägg med godis i :).
▪ Av Denniz ; En röd ros :)
▪ Kalle; En drink på Ice.
▪ Caisa&Sebbe; En korg med 2 st breezer, en bodylotion, ett doftljus, polkastänger, choklad med chilismak.

Tackar för alla presenter och till slls som firat mig ♡

Igår, Lördag så blev det ännu ett födelsedagsfirande för mig :). Vi var på Ice och sjöng karaoke sen blev det en sväng till Deep där det var 90talsparty.

Idag har det varit en lugn dag. Har grillat och spelat lite yatzy. Härligt!