Framme i Sälen

Hejsan! Vi åkte från Hässleholm kl 04.30 imorse. Vi gjorde vårt första stopp några mil utanför Mariestad, där vi tog något att äta och dricka på närmsta mack. Efter att vi fått lite energi så körde vi vidare. Nästa stopp vi gjorde var typ 10 mil ifrån Sälen. Där käkade vi pizza. Men usch säger jag bara. Vilka äckliga pizzor! Men fick ju äta fast det inte var gott. Sen körde vi sista biten till Lindvallen. När vi parkerade på parkeningsplatsen utanför alla stugorna så hade klockan hunnit bli 16.30. Vi packade in alla grejer och sen satte vi oss och lyssnade på musik och spelade spel. Och vid 18.30 tiden käkade vi kvällsmat. Och nu har jag och baby precis duschat och sen varit inne i bastun en stund. Det var verkligen mysigt, men fy va varmt det var. Nu sitter jag och Tisse ( babys storastyster ), vid varsin dator, svärmoren, baby och Rolle ( Tisses fd pojkvän, pappa till deras två barn Linus och Lucas ) spelar Texas holdem, och Ronnie (svärmorens gubbe) sitter och kollar på OS. Linus och Lucas har redan gott och lagt sig. Dom är ju inte så gamla, så dom orkar inte vara vakna hur länge som helst..

Vet inte hur länge vi ska vara uppe ikväll. Har ju ändå varit vakna enda sen kl 03.30 imorse och ska väl upp ganska så tidigt imorgonbitti också innan det blir för mkt folk i backen.

Nu ska jag gå och sätta mig hos dom som spelar kort. Måste ju se vem som vinner :-). Säger godnatt nu för jag tror inte att jag kommer skriva mer ikväll. Härmed tackar jag för mig och önskar alla en fortsatt trevlig Söndagskväll.

Puss ♥

Sälen here we come :-)

Hejsan! Ja då e det bara 9 timmar och 20 min kvar tills vi sätter oss i bilen och åker till Sälen. Ska bli så skönt att komam till en helt annan del av Sverige och bara få koppla av och njuta av naturen och den miljön som finns där. Ska sitta och kolla på när dom andra åker och trillar som dårar i backen ;).  Kankse får mig några goda skratt när någon stå på huvudet i backen, vem vet.. Haha^^, usch så taskig jag e nu...

Väskorna e packade och klara, ska bara stoppa ner min necessär och filmerna som vi ska ta med oss.
Svärmoren kom förbi för en liten stund sen med mat till oss.. Pasta med skinksås. Ska bli smaskigt! Sen blir det ju Melodifestivalen ikväll kl 20.00. Får vi se om vi hittar nått annat bra att titta på sen efter det. Jag ska poppa popcorn ikväll när melodifestivalen börjar, mums!


Nej nu e jag hungrig, så nu ska jag ut och värma lite mat. Ha en fortsatt trevlig Lördag.

Puss!

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss =/

Hejsan! Ja detta inlägget får inte en rolig början. Var och hälsade på mamma igår. Och allt var hur bra som helst. Så läkaren sa att hon skulle få komma hem idag. Men så blir det tyvärr inte. Från att ha varit bra i både Fredags och Lördags så blev hon dålig i Söndags. Hon fick superont i magen så att hon trodde att hon skulle dö. Men igår var allt bra igen. Så läkarna blev lite oroliga och ville ta prover på henne, och sen röntga henne för att se så att hon inte hade fått nått lekage i magen. Så igårkväll fick hon svar på proverna som visade att hon hade för höga värden i sina prover. Och röntgenbilderna visade att hon tyvärr har fått en ny inflammation i magen, precis som hon fick när hon åkte in akut för 5 månader sen. Så nu har hon fått antibiotika som ska ta bort inflammationen. Om inte, så kommer hon nog få tillbaka sin "påse på magen". Vilket jag verkligen inte vill att hon ska ha =/. Så jag håller tummarna till 1000% att allt ska gå bra och att antibiotikan ska hjälpa.

Usch nej nu vill jag inte prata om detta mer.

Idag vaknade baby före mig. Han vaknade kl 11.30 och jag kl 12.30, jag låg kvar i sängen en stund så kom babay in och la sig sidan om mig. Myyys! Sen åt jag frukost och nu sitter vi vid varsin dator och nördar oss. Vet inte vad som händer idag. Inget speciellt tror jag. Jag måste hem till Malmö imorgon och packa ner alla saker jag ska ha med mig till Sälen. Kan nämligen inte göra det varken på Torsdag eller Fredag för då jobba jag kväll. På Torsdag jobbar jag 15.00 - 21.00 och på Fredag 14.00 - 20.00. Ganska sköna tider ändå faktiskt. Sen åker vi till Sälen på Söndagmorgon kl 04.00. Ångest att åka så tidigt men kanske bättre det för då har man en hel dag tillgodo när man kommer dit.

Nu har jag inte mer att skriva. Ha det bra! Puss!