Nu är flytten snart klar!

Gokväll allesammans! Ja nu har vi som sagt hållt på med flytten i 3 dagar. Nu är vi snart helt klara vi har lite till att ta ifrån källaren i den gamla lägenheten. Sen är det bara allt dom ska ställas på sin rätta plats i den nya lägenheten. Det känns ordentligt i benen, fötterna och i ryggen nu. Jag och älsk har precis varit inne och duschat och skönt som fan var det vill jag lova! Nu ligger vi i sängen och kollar tv i vårt nya fina sovrum :-)). Vi ligger och berömmer oss själv och våra medhjälpare för att vi hållt på att bära saker från dom olika lägenheterna i i 12 timmar i denna j*vla värmen vi haft i dag. imorgon bli det till att köra till Jysk och köpa lite grejer till badrummet, och sen fixa lite i lägenheten. Hänga in kläderna i garderoben och dammsuga och tvätta golvet för det är skitit som fan eftersom vi gått i. Och ut med skorna idag. Nu ska jag kolla vidare på filmen på tvn. Sen ska jag nog snart börja tänka på att gå och lägga mig. Känner att jag är ganska mör i kroppen. Ha det så bra allesammans! Puss och kram från bästaste Liiefiie <3

Flytt på gång :)

Hejsan!
Det var ett tag sen jag skrev nu. Men har inte kännt att jag har haft nått speciellt att skriva här.
Jaha vad händer annars?


Allt rullar på som vanligt. Jobbar och står i. Nu den senaste tiden har det pratats mkt om att vi ska flytta till en större lägenhet. Nu ska detta äntligen ske. Vi har fått en 5:a istället för denna 3:an vi har nu. Vi har packat en del redan. 16 lådor är packade änsålänge, men vi har ju massor kvar. Vi ska hämta nyckeln till den nya lägenheten imorgon. Jag är ledig imorgon, på Lördag och på Söndag. Så jag ska börja så smått imorgon när nyckeln är hämtad att torka av alla skåp och sånt och sen börjar packa upp lite porslin. Sen får vi se hur mkt jag kan göra på Lördag.

Det ska bli så himla skönt. Nu ska jag ju flytta över min adress till Hässleholm så att jag slipper hämta all min post hemma hos mamma i Oxie.

Har fått ont i halsen också helt plötligt. Så just nu sitter jag och dricker en kopp te och äter chokladbollar. Tänkte jag skulle rensa lite i min vännerlista på facebook. Så nu tackar jag för mig. Och ska försöka att skriva lite oftare.
Ha det så bra! Puss och kram från bästaste Liiefiie med halsont ;)