Jävla förkylning.

Hej hopp! Det var ett tag sen jag skrev nu. Men har inte tyckt att det har funnits nått speciellt att skriva på sistone. Har börjat känna hur det e att vara singel.. Känns konstigt, men samtidigt så e det skönt. För förhållandet mellan mig och ralle nu det sista var inte det bästa.. Mycket småbråk och tjafs. Och han körde många vita lögner. Känns inte bra att ha ett förhållande på en massa lägner. Sånt som får en bara att känna sig oälskvärd... Aja slut på detta negativa snack... Nu försöker jag leva livet så gott som det går.


Ja det har inte hänt så mkt på sista tiden. Har umgåts med Alle, och vi har även varit en del med Danne, Stoffe och Niklas också. Trevligt! Har haft mysiga grillkvällar, mysiga fiskestunder, mysiga filmkvällar m.m tillsammans. Mysigt värre!  Ja som ni ser på rubriken så har jag gått och blivit förkyld. Har vatt det i snart 1 vecka. Ont i halsen, ont i hela kroppen, hostat som fan, ont i huvudet. Ja ni vet hur det e att vara sjuk... Men e på bättringvägen nu tror jag. Har bara lite snuva och hostan kvar....

Idag händer det nog inget speciellt. Alle jobbar stängning idag. Hon slutar 17.30 så vet inte om vi ska träffat efter. Får väl se om hon hör av sig. Det e varmt och skönt idag iaf, solen den skiner emellanåt. Skönt att inte behöva ha vinterjacka på sig längre.

Nej om man skulle ta och äta nått... Sen göra sig i ordning. Ha det bra allesammans! Puss <3

Idag e det verkligen en superduper bra dag =)

D






Heeeeej alla!

Vill bara berätta för er att idag e det ingen vanlig dag, för idag e det min födelsedag....

Och inte nog med det. Jag hade min uppkörning idag, och JAG KLARADE DEN!!!!

Så idag e jag jätte, jätte glad idag. Idga blev det Kinamat... Mums mums!

Ska träffa Alle, Pumba och Stoffe sen. Vi ska köra till Lödde  och kolla på streetrace och träffa folk =).... Det ska bli kul att se hur många som kommer ihåg min födelsedag.

Imorgon ska jag fixa mina naglar hos Jane. Det var typ 4 veckor sen jag var där sist... Sen vet jag inte vad som händer. Tror att jag ska gå i stan med Alle...På Lördag ska jag och Alle träffa Daniel från Trelleborg, sen på kvällen så ska det festas. Det e en sak som e säker.... Ska till Pub Barcelona, det e karaoke där... Ska sjunga satan vet ni...!

Aja ska ut i det fina vädret nu. Puss på er!

Elmia 2009

Hej och gokväll =)
Idag har det varit en låång dag för lilla Liiefiie. Somnade inte förrän kl 02.00 inatt. Klockan ringde kl 07.00 imorse... Gjorde mig i ordning. Och gjorde mackor som jag skulle ha med mig i bilen påväg upp... Jockee och Fredrika kom och hämtade mig 07.50. Sen körde vi till Svågertorp och mötte upp dom andra. Sen bar det av till Jönköping....
Vårt första stopp blev i Helsingborg, folk var kissinödiga och hungriga... Sen fortsatte färden igen... Vi hade några små stopp till under resan... Så det tog ungefär 4 timmar upp allt som allt. När vi väl var framme i Jönköping Elmia så var det sviiiinlång kö till biljetterna... Men det var bara till att ställa sig och vänta... Men det gjorde inget, för det har varit helt underbart väder.... När vi kom kom in på själva mässan så var tydligen Robin och Sarah redan färdiga. Dom hade åkt dit tidigare än oss =/.. Och saken var att jag skulle åka med Jockee från Malmö upp till Jönköping och med Robin och Sarah ner till Malmö igen när vi var klara....  Men så blev det ju inte... Vi löste det så att jag fick åka med Ralle och Annika hem istället. Tackar Ralle så hemskt mycket för det... Annars hade jag fått ta tåget ifrån Båstad till Malmö... Och det var inget jag var speciellt sugen på... Men men hemresan gick också bra... Tog nog inte lika lång tid hem som det gjorde upp... För nu gjorde vi inte merän 2 stopp... Nu e jag hemma iaf... Trött och har ont i mina ben och mina fötter.... Men det kan det vara värt. Har haft en heldag med mina underbara vänner =).

Imorgon är det påskmiddag hemma hos mormor och morfar vid 16.00 tiden. Ska bli gott... Känner jag min mormor och morfar rätt så får man nog ett litet påskägg med sig hem... Det blir man aldrig för stor för att få =D.. Inte jag iaf. Har ingen aning om vad som händer sen under kvällen. Ska höra av mig till Alle iaf, så får se vart fötterna bär.....

Chilla framför tvn med en kopp te  i handen hade ju inte suttit helt fel just nu. Myspys!

Ciao, ha en fortsatt trevlig Fredgaskväll...