Underbar helg

Hej hopp! Det har varit en helt underbar helg... Har träffat Ralle ju =). Är verkligen glad att jag har träffat honom igen. Det var längesen man hade en sån skön helg tillsammans med honom. I Fredags var vi hemma hos Robin och Sarah i deras lägenhet.. Det började som en filmkväll, men sen blev det att Robin skulle bjuda på varsin grogg, och när det var dags att åka hem så visade sig att då hade vi nästan druckit en hel liter. Så kvällen blev inte som planerat om man säger så :P. Men den blev bra iaf. I Lördags firade vi Alexandra. Hon fyllde 20 år. Först var jag och ralle hemma hos robin och förkrökade lite, sen var det dags äta middag med dom andra så det var bara att bege sig till Vagabond och möta dom där kl 19.00. Efter maten började det att beställas massa drickar och massa cidrar... Alla blev fulla och glada innan kl hann bli 22.00 , Haha^^.
Vi stack ifrån Vagabond vid 22.40 tiden. Då var det dags att bege sig till Pub Barcelona där det blev ännu mer sprit... Alla blev ännu mer fulla och glada... Kan lova er att Alexandra nog blev glad över denna kvällen :P. 
Idag har vi inte gjort så mkt.. Sovit länge, sen har vi bara kollat på tv, och legat och kramats. Alltid lika mysigt!Har inte pallat göra mkt mer.

Ralle körde hem för ett litet tag sen. Han skulle kolla på ett jobb. Så nu e det snart dags för lite middag. Mammas hemmagjorda pannbiffar med potatis, brunsås och lingon. Muums säger jag bara.. Vet inte vad som händer ikväll.   Ska köra imorgon kl 10.15 så det blir ingen sen kväll för mig idag. Blir lite tv och datorkväll för din del ser det ut som.

Mamma kallar.. Maten e klar. Så får väl gå ner och äta.. Jag känner hur magen den kurrar och hur det vattnas i munnen. Mat e fanemig livet  , förutom Ralle då vill säga. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll. Puss och kram ♥


22.50 - Har precis borstat tänderna och gjort mig i ordning för sängen. Är lite seg efter igår så tänkte gå och lägga mig och läsa lite nu, sen sova. Ska ju som sagt upp 09.00 imorgonbitti.
Sov gott och dröm sött. Natti natti !

Löning idag!

Hej hopp! Ja idag e det löning. Fick min lönespace igår. Där har jag fått betalt för 13 timmar, vilket bara är två dagars jobbtimmar. Jag har jobbat 51 timmar sammanlagt på hela Oktober månad. Så jag ringde till lönekontoret imorse, och sa som det var att jag inte fått betalt för alla mina timmar som jag jobbat i Oktober månad.. Då visar det sig att dom från Lindeborgs dagliga verksamhet inte har lämnat in min timlista så därför har jag inte kunnat få några pengar från dom. Så jag ska ringa dit imorgon och be chefen faxa över min timlista till lönekontoret så att dom kan föra över alla dom pengarna som saknas... För jag behöver dom senast imorgon, eftersom jag har en massa räkningar som ska betalas =/..  Så jag tänker inte ge mig.. Pengarna ska vara inne på mitt konto senast imorgon.. PUNKT SLUT!

Idag ska jag köra 14.15, sen ska jag träffa Alleballe.. Vi ska till Vellinge för hon ska till frissan och klippa sig. Vi ska ju ha värsta partajet på lördag, då ska man ju vara fin i håret osv.

Som sagt i helgen ska det bara bli massa mys och partaj =).
Imorgon blir det mys med Ralle. Lördag blir det först ut och äta på Vagabond med Alexandra, Jessica, Sarah, Ralle, Jockee och kanske Jenniie, sen ska vi vidare ut och festa.
Söndag blir nog bara en mys och slappedag med Ralle.  Kanon helg är vad detta kommer bli !

23.11.08

Följ min blogg med bloglovin