Torsdag

Hej och gokväll .... Idag e det Torsdag. Jag vaknade kl 11.00 gjorde mig i ordning och satte mig sen vid tvn lite. Mitt mobila-bredband har klyddat som fan nu i ett par dagar. Blir galen. Så försökte fixa det på alla sätt och vis men det gick inte. Sen kom jag på att man fick en sladd extra med i paketet när jag köpte det så jag provade med den och då fungerade det ok. Jag skulle vara hos Jane och fixa naglarna kl 14.00 så det har jag gjort. Och det blev lika snyggt som det brukar. Såklart !

När jag var klar hos Jane så gick jag inom till 3-butiken och pratade med dom angående mitt mobila-bredband.
Jag frågade om man kunde köpa den sladden som är lite knepig, om man kunde köpa den separat. Och det kunde man. Och så sa han att om jag ville förlänga mitt abonnemang hos dom så kunde jag få ett mobilt-bredband som liknar  ett USB-minne. Så det skaffade jag. Det menas med att jag betalar 218:- / mån för bredbandet + att jag får en ny bärbar dator för 399:- / mån. Så sammanlagt så kommer jag betala 617:- / mån för det. Det tycker inte jag e så farligt mycket pengar. Jag behöver nämligen en ny dator, den gamla börjar fucka sig för mkt. Men den har ju 7 år på nacken så...
Om jag har tur så kommer datorn imorgon, och om jag har lite mindre tur så får jag vänta tills på Måndag....  

Har fått träffa älskis idag också =).  Vi träffade Robin och Sarah. Vi körde till Lödde och shoppade lite. Köpte två tröjor och ett par hotpants.... Gulligt va? Sen körde vi hem till Malmö igen och käkade på Mando. Gott som fan !
Efter maten var det dags att bege sig hem, älskisen ska jobba imorgon.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, sen sova. Är lite seg....
Mamma e ledig imorgon så vi kanske hittar på nått... Vi får väl se vad som händer. Sov gott gott folk
Ciao <3

Tisdag - Kuggade på uppkörningen =/

Heej och gokväll .... Idag e det Tisdag och jag körde mn uppvärmningslektion kl 09.15, den varade i 40 minuter, sen var det dags att vänta på min tur inne på vägverket. Konstigt nog så var jag inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara.. Killen som körde upp före mig klara sitt körkort... Såklart blev jag lite spänd på hur det ksulle gå för mig.... Jag körde upp 10.30, kommer inte ihåg hur länge jag körde... Men det kan ha varit 30-60 minuter.... Tyvärr så klarade jag inte mig... Hade tre saker som jag kuggade på.... Så lite besviken på mig själv är jag allt. Trodde fakt att jag skulle klara det.... Efter körningen så ringde jag till lite folk och berättade att jag inte hade klara mig sen gick jag till bussen, tog bussen till Jägersro och gick in på Burger King och köpte mat... Var så ledsen och arg på mig själv så jag tänkte att jag skulle tröst-äta lite... Vet att det itne är bra, men ibland känner man att man bara vill göra det.... Sen åkte jag hem och satte mig och kolla på Våra bästa år, sen gick jag och la mig en stund för att vila... Sov typ i en timme, sen ringde mamma och väckte mig.... Hon frågade om jag ville komma in till Jägersro och ta en fika med henne och hennes arbetskamrat Vivvi.
Så det gjorde jag.. Jag satte mig på bussen och mötte dom där.. Sen satt vi och fikade och snackade en massa skit.... Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt... Har inte varit på så bra humör idag, och det kan man ju förstå..
Vem är det när man har kuggat på sin uppkörning..... ? Älsklingen titta in en stund precis, för att hämta sina nycklar. Han hämtade aldrig dom igår nämligen... Så har fått krama och puss lite på honom idag =)... Lika gott som alltid!

Imorgon ska jag köra en dubbel-lektion kl 10.15 för att gå igenom protokollet från uppkörningen idag... Så får jag öva lite till på det som jag kuggade på.... Sen ska vi boka ny tid för både uppkörning och teori.... Hoppas at jag inte behöver vänta så länge på att få nya tider.. Ju fortare jag klarar dom, ju fortare får jag ju mitt körkort.... Eller hur?

Nej nu ska jag göra mig i ordning för sängen.. Är seg som fan. Ska lägga och läsa lite. Var inne om på vår Fritidsgård här i Oxie med mamma nu ikväll innan älsklingen kom... Så jag tog två stycken "Glöd-tidningar". Älskar dom tidningarna, det står alltid intressanta saker om ungdomar och deras liv... Så tänkte läsa lite i dom...
Sov så gott allesammans, för det ska jag göra. Ciao <3

*-* Rasmus, jag älskar dig över allt annat på denna jord *-* 



*-* I evigheternas evighet *-*

Måndag!

Hej hopp! Har varit och kört idag klockan 11.00, sen kom Alle och hämtade mig, sen gick vi i stan lite. När klockan var 16.30 så körde Alle mig hem. Har ätit lite av smörgåstårtan som vi gjorde i Lördags. Sen har jag och mamma bara suttit och tittat på tv... Ralle kommer snart hem om här och ska hämta sina nycklar som han glömde här igår... Sen sticker han nog hem igen vid 21.00 tiden... Det blir inget träningskort för honom idag, vi får ta det på torsdag istället. Han har jobbat över idag nämligen...

Imorgon gäller det.... Jag ska ha en enkel-lektion 09.15 sen ska jag ha min uppkörning kl 10.30. Hoppas nu verkligen att jag klarar det. För då ska jag bara tillbaka till körskolan och boka en ny tid för teorin....

Nej nu måste jag gå på toa... Ha det bra allihopa! Ciao <3