Mamma <3

Jag har världens bästa mamma!
Hon finns för mig i alla lägen. Och jag vet att hon bara är ett samtal bort. Att jag kan ringa vilken tid på dygnet och hon stöttar mig alltid. Igen kan ha en lika bra och omtänksam mamma som mig.

Mamma jag älskar dig med hela mitt hjärta! Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag <3

Mina finisar! <3

Har varit ledig från jobb idag. Åkte hem till Madde och barnen vid 12.44. Var framme runt 13.50. Gick direkt och hämta charmtrollen på dagis :). Sen blev det lite mellis och så tittade vi på Mysteriet på greveholm :). Min favoritjulkalender!

Tänkte bjuda på några bilder på mina finisar :)

Kräksjukan och stel som en pinne :/

Rubriken säger det mesta av vad detta inlägget kommer handla om....

I Fredags när jag kom till jobb fick jag reda på att dom fått kräksjukan på avdelningen sidan om min. Jag tänkte inte så mkt på det. Jag tvättade händerna extra noga och spritade händerna extra mycket med desinfektionssprit för säkerhetskull. Försökte hålla mig på vår avdelning för att slippa smittspridning... Mitt i frukosten på vår avdelning så ringde dom från avdelningen med kräksjukan. Dom behövde hjälp med en av de personerna som var smittad... Jag tog på mig förklädet och handskar och gick in för att hjälpa till. Det det gick hur bra som helst. Jobbade sedan resten av dagen utan problem. När jag kom hem från jobb kände jag mig lite tröttare än vanligt men tänkte inte mer på det.

På Lördagen vid middagstid kände jag fortfarande mig trött och lite små hängig. Magen kändes väldigt uppblåst och konstig. Var inte sugen på någonting alls. Inte ens godis, läsk eller kakor... Vi hyrde film på hemmakväll vid 17.30 tiden. Kollade lite utav filmen sen började jag få små kramper i magen och valde att gå in och lägga mig på sängen och vila lite. Hann inte ligga där länge förrän jag kände att jag behövde gå på toa och göra nr2. Mycket riktigt det behövdes och det var inte den konsistensen jag ville det skulle vara. Det var som chokladsås. Fruktansvärt! Sen mådde jag illa och spydde som en gris. Så från ca 19.00-23.00 så blev det löst nr2 5-6 gånger och lika många gånger spydde jag. Inte lätt när det kommer från båda hållen samtidigt. Har aldrig varit med om dess like. Första gången jag har haft denna helvetes magsjukan.
I går (söndag), åt jag inget tuggbart på hela dagen. Drack bara proviva och nyponsoppa. Klarade mig dock från både kräkningar och nr2 från kl 23.00 på lördagen. Men hade fortfarande ingen lust för något. Och mådde fortfarande skit.

Idag skulle jag jobbat 07.00-16.00 men har haft så ont i min rygg, min nacke, mitt huvud , mellan mina skulderblad och i min bröstkorg. Har knappt kunnat röra mig. Så jag fick bli hemma från jobb idag. Är stel som en pinne! :/
Har druckit proviva och lite coca cola. Ätit några skedar smörgåstårta från mormors bageri. Men det är allt. Magen känns fortfarande inte helt bra än. Har tagit ett varmt bad för en stund sen och nu ligger jag i soffan med en värmekudde på nacken och axlarna. Tänkte snart ta två pamol och sen göra lite nyponsoppa att dricka/äta. Så får vi se hur det är senare. Blir inget jobb imorgon heller för jag har bytat arbetsdag med min kollega. Jag ska jobba hans pass den 3/12 istället. Så jag får en dag till extra att vila upp min kropp på.


Oj detta blev ett långt och tråkigt inlägg. Men nu har jag iaf skrivit nått :).