Två inlägg i ett 🤩

Hejsan hoppsan! 
Det blir två inlägg i ett denna gången. Missade nämligen att skriva i Tisdag när det var en väldigt speciell dag för mig. För i Onsdags klarade jag äntligen mitt teoriprov till körkortet 🙏🏻🥰🤩. Som jag har kämpat och äntligen gick det vägen. Fick 55 poäng och godkänt är ju 52 poäng 😁. 
Vi firade med att äta grillad ryggbiff med potatisgratäng till middag den dagen 🥰. 

Idag Lördag - 
Vaknade vid 09.30 av ett samtal från Marcus (svägerskans kille). Dom skulle köra till Höör någonstans och gå skogen. Och dom ville att vi skulle hänga med 😊. Dom stod och stekte pannkakor och värme varm choklad. Så vi tog på oss , gjorde vid oss lite sisådär. Sen körde vi inom affären och handlade lite gifflar, coca cola och sugrörsdricka. Sen mötte vi uppgick körde gemensamt till skogen 👍🏻.
 Vi gick en ganska så lagom runda i skogen. Barnen sprang och lekte av sig och sen fikade vi lite och fortsatte sedan med en promenad till och avslutade med hinderbana innan vi körde hem till Therese (svägerskan). 
Sen blev det middag hemma hos dom. Hemmagjorda wallenbergare med potatismos, lingon och brunsås 😍. Nu blir det läggdags för vi är trötta här hemma. 

Kommentera inlägget här :